Blog

úterý 12. dubna 2016

Jarní poklad

Nadýchaný lístek se štědrou dávkou stříbřitých tipsů
První jarní vlaštovky už přilétají ze všech stran. Sezónu již tradičně otevřely první sklizně zahrady Rohini a první zelená "Čína" je už také tady. Samozřejmě všem závodníkům vypálil rybník Petr Sič se svým africkým dobrodružstvím...
         Pro mě osobně však čajové jaro začalo s tím "nejautentičtějším" čajem, který jsem snad za celý život ochutnal.

Original hand made packing a processing of Katcha Lu Cha 
Moje kamarádka Kačka se před chvilkou vrátila z čínského Yunnanu. Že přivezla čaj, nemusím zdůrazňovat, ale jeden z nich.....

Květinky v šálku i pod šálkem
Dostal jsem tedy moc krásný čajový dárek: kompletně vlastnoručně zpracovaný čaj, kterému se ze samé radosti zpívalo. Jde o premiéru: první pokus o vlastnoručně zpracovaný čaj. Výsledek je hodně svižný, divoký zelený "junánek" à la maocha.

Mang Shui - Yunnan
Přeji Vám krásné jaro a milé čajování i s příběhy, protože ty pijeme také...

Žádné komentáře:

Okomentovat